nl_NL

Modules

Levering van vacatures

  De Jobfeed vacature-informatie kan in verschillende vormen geleverd worden. Voor advies over welke Jobfeed-modules het beste bij uw wensen en organisatie passen, neem contact met ons op.
 • Jobfeed Portal
  U kunt via de Jobfeed portal gemakkelijk alle vacatures doorzoeken en e-mail-alerts activeren.
 • Jobfeed Data
  Op basis van vooraf gedefinieerde velden en filtercriteria, ontvangt u dagelijks of wekelijks een Microsoft Excel-bestand. Hierin wordt overzichtelijke, complete informatie gegeven over vacatures die voor u relevant zijn.
 • Jobfeed API
  Integratie met uw eigen recruitmentapplicatie is mogelijk met de Jobfeed API. Met deze interface kan de leverancier van uw softwaresysteem een koppeling realiseren met Jobfeed. Hierdoor kunt u binnen uw eigen applicatie gebruik maken van de vacatures en zoektechnologie van Jobfeed.
 • Jobfeed Analytics
  U kunt zelf inzicht verkrijgen in de arbeidsmarkt door deze te analyseren met Jobfeed Analytics. Gemaakte analyses zijn eenvoudig naar Microsoft Excel te exporteren.
 • Jobfeed CRM
  Jobfeed kan vacatures matchen met uw CRM-database. Zo worden relevante vacatures direct in uw systeem gekoppeld aan uw klanten en prospects.
 • Jobfeed voor mobiliteits- en outplacementtrajecten
  Maak een gepersonaliseerde zoekopdracht voor al je kandidaten, stel een geautomatiseerde e-mailalert in en krijg inzicht in het klikgedrag van de kandidaat. Dankzij de technologie van Jobfeed ontvangt je kandidaat het meest complete overzicht met unieke vacatures, toegepitst op hun wensen.