nl_NL

Specificaties

Continu, eenduidig en gestructureerd

 • De Jobfeed-spider doorzoekt dagelijks het internet op nieuwe vacatures.
 • Door Machine Learning-technologie weet de Jobfeed spider vacatureteksten van andere teksten te onderscheiden.
 • Alle vacatures worden met elkaar vergeleken. Zo worden dubbele vacature-uitingen herkend.
 • Textkernel's vacature-parser extraheert informatie als beroep, opleiding, locatie en bedrijfsnaam uit de vacatures en structureert deze in de Jobfeed portal.
 • De Jobfeedportal maakt het voor u gemakkelijk om al deze vacatures te analyseren en doorzoeken.

Belangrijkste features van Jobfeed

  Jobfeed beschikt over verschillende features waardoor u nog beter inzicht krijgt in de arbeidsmarkt. Bekijk hieronder de belangrijkste kenmerken.
 • Complexe zoekopdrachten uitvoeren
  Met de gestructureerde vacaturegegevens in Jobfeed kunt u complexe zoekopdrachten uitvoeren. Bijvoorbeeld: "Geef mij alle actieve vacatures voor boekhouders in de buurt van Amsterdam met minimaal een Bachelor opleidingsniveau, die zijn geplaatst door niet-intermediairs". Maar ook: "Geef mij alle organisaties in het noorden die op zoek zijn naar kandidaten met ervaring met Java-technologie". Dit soort vragen kan een standaard zoekmachine niet beantwoorden, maar kunt u in Jobfeed gemakkelijk terugvinden.
 • Ontdubbeling
  De ontdubbelingsmethodiek is een uniek aspect van de technologie achter Jobfeed. Elke vacature die wordt gevonden, wordt vergeleken met alle binnengekomen vacatures van de afgelopen 6 weken. Hierdoor kunnen wij het aantal unieke vacatures nauwkeurig bepalen en zo het advertentiegedrag van organisaties naadloos in kaart brengen. De zoekresultaten zijn voor u zuiver en overzichtelijk.
 • Onderscheid directe werkgevers en intermediairs
  Naast het monitoren van de bron van de vacatureplaatsing, herkent Jobfeed ook of een vacature afkomstig is van een intermediair of een directe werkgever. Dit maakt het mogelijk om scherpe analyses te maken en/of gericht te acquireren.
 • Actieve en verlopen vacatures
  Elke vacature wordt dagelijks herbezocht om de actualiteit te bepalen. Daardoor weet u welke vacatures inmiddels ingevuld zijn en welke nog openstaan én hoelang deze openstaan.
 • LinkedIn
  Door een koppeling met het social medium LinkedIn, kunt u binnen de Jobfeed-portal zien wie er binnen de adverterende organisatie deel uitmaakt van uw LinkedIn-netwerk. Een handige toevoeging voor recruiters en werkzoekenden waarmee eerst via het eigen netwerk informatie kan worden ingewonnen.
 • Instellingen en accountconfiguraties
  Jobfeed biedt u de mogelijkheid om uw eigen indelingen te maken op vrijwel alle belangrijke zoekcriteria. U vindt dan automatisch de vacatures die specifiek voldoen aan uw informatiebehoefte. De portal kan zo worden ingericht dat het vacatureaanbod automatisch wordt verdeeld binnen uw organisatie en inzichtelijk wordt voor uw medewerkers.
 • Opgeslagen zoekopdrachten en e-mailnotificaties
  U kunt uw zoekopdrachten bewaren in Jobfeed. Door het instellen van email-alerts blijft u dagelijks, wekelijks of maandelijks automatisch op de hoogte van de voor u relevante informatie. Daarnaast kunt u zien welke vacatures door de ontvangers zijn bekeken.